Tällä hetkellä Amerikassa on kova sana uudet R-rated komediat, eli pätkät, jotka eivät sovi alaikäisille. Näihin kuuluvat mm. 40 Year Old Virgin, Knocked Up ja Pineapple Express. Syystä tai toisesta nämä kyseiset pätkät tuntuvat olevat todella suosittuja ja kaikki kehuvat niitä hauskoiksi.

Valitettavasti tämä asia kertoo astetta pahemmin sen kuinka typeriä ihmisiä jenkit oikeasti ovat. Kesti kauan ennen kuin sain itseni katsomaan 40 Ja Neitsyt -pätkän, ja kadun sitä vielä tänäkin päivänä. Ajattelin kuitenkin, että ehkäpä Paksuna olisi sitten hieman parempi. Mutta ei, paskan määrä vain kasvoi. Kertaakaan en edes hymyillyt kahden tunnin aikana.

Ja nyt, viimeisimpänä virheenäni otin asiakseni katsoa uuden pilvenpoltto-elokuvan Pineapple Express. Helvetin Seth Rogen kiharoidensa kanssa vetää tasan samaa roolia kuin kaikissa muissakin elokuvissa, jossa on ollut mukana. Eikä hän naurata. Ollenkaan.

Uusi trendi on myös se, että elokuvien on kestettävä vähintään se kaksi tuntia, että tuntuisi siltä, että ihmiset saisivat rahoilleen vastinetta. Kaksi tuntia kärsimystä. Vähintäänkin puolitoista tuntia liikaa.

Miksi helvetissä ihmiset pitävät näitä elokuvia hauskoina? Pissa/kakkahuumorikin on syvällisempää ja kehittävämpää näihin verrattuna. Hahmot ovat korkeintaan semi-huvittavia ja juoni on todennäköisesti otettu mielikuvista mitä on löytynyt paperista sillä ensin anuksensa pyyhittyään.

Voin kyllä ymmärtää, että jotkut ihmiset pitävät tällaisesta. Jotkut pitävät Big Lebowskiakin hauskana. Jotkut tietävät paremmin. Mutta Big Lebowski on universumin huvittavin elokuva verrattuna näihin Seth Rogen -paskoihin. Kaikkien näiden elokuvien yhteinen teema tuntuu olevan paskan olon luominen sivustakatsojalle.

Tämä oli kyllä viimeinen Seth Rogen -elokuva, jonka minä katson. Toivon, että sinä et joudu edes tekemään niin paljoa.