Tälläkin hetkellä Helsinki on luokiteltu maailman kalleimmaksi kaupungiksi. Helvetti, tässä surkeassa linnunpaskan kokoisessa maassa on kuutisen miljoonaa ihmistä, joista osa on vielä työttöminä. Miten HELVETISSÄ tällaiseen tilanteeseen on tultu?

Tällä hetkellä kun Ranska, Saksa, Espanja ja muut maat nostavat kapinaa korkeaa bensanhintaa vastaan, avautuvat suomalaiset kuskit siitä, että konkursseja on tulossa. Mitähän helvettiä sitten tapahtuu, kun työttömien määrä laskee? Verot nousevat, että saadaan tasoitettua verotulojen määrä, että voidaan maksaa työttömien tukea. Ei saatana! Herätkää nyt saatanan ihmiset pikkuhiljaa!

Katselin viikonloppuna, itseäni sivistääkseni, Zeitgeist The Movien, joka todellakin sivisti tiettyjen asioiden kohdalla. Joskin, se oli suurimmaksi osaksi suunnattu Amerikkalaisille, oli siinä tiettyjä pointteja, jotka koskevat muitakin. Etenkin tämä: Jos ihmiset eivät ala avaamaan silmiään ja tekemään asioille jotain itse, tulevat ahneet ja vallanhaluiset olemaan ne ainoat, joilla on merkitystä. Pian ei kukaan ruohonjuuritasolla merkitse mitään, vaikka ilman ruohonjuuritasoa ei voi olla johtotasoa. Älkää itkekö kotonanne, älkääkä turhaan lakkoilko. Nostakaa helvetti!