Ihminen, tuo ainut eläin maapallolla, jolla ei ole luonnollista vihollista. Tästä syystä olemmekin nussineet seurauksista välittämättä niin paljon kuin sielu sietää ja lisääntyneet sen mukaisesti ajattelematta asioita sen enempää.

Uutisotsikko "Hyviä uutisia Sambiasta: äitiys- ja lapsikuolleisuus alentunut selvästi" on vain todellisuudessa kaikkea muuta kuin hyviä uutisia. Eikö kukaan oikeasti tajua, että Sambiassa on sellainen asia kuin nälänhätä? Ihmiset,  jotka lisääntyvät onnistuneesti, tuottavat lisää ihmisiä, joiden pitää syödä. Mutta helvetti, eihän siellä Sambiassa ole ruokaa. Ainut asia, joka voisi tämän dilemman ratkaista, olisi kannibalismi, mutta jotkut ihmiset katsovat sitäkin toimintaa kieroon.

Kiina on tällä hetkellä ainut maa, joka on ymmärtänyt, että järjetön lisääntyminen ei aiheuta mitään muuta kuin ongelmia. Yksi pariskunta saa lisääntyä sen kerran. Näin sen pitäisi olla muuallakin. Mutta ei, annetaan typerien lasten lisääntyä ja tunkea ulos lisää typeriä lapsia, joista tulee rikollisia, kun eivät heidän typerät vanhempansa osaa pitää typeristä lapsistaan huolta. Oravanpyörä, joka ei katkea, ennen kuin asialle tehdään globaalilla tasolla jotain.

Abortti on keksitty ja pitäisikin tehdä pakolliseksi, jos a) Äiti/Isä on alle 30 vuotias. b) Äiti ja isä eivät ole menneet naimisiin ja hankkineet lisääntymislupaa (tämä lähinnä siksi, että lapsi on tällöin haluttu eikä jää vanhemmattomaksi). Jos on tarvetta saada lapsi, niin niitä löytyy tuolta maailmalta miljoonia, joita kukaan ei halua. Sieltä vain valkkaamaan. Ei sitä tarvitse nussia lisääntyäkseen. Nussikaa jos nussitte, mutta nussimisen takia! (Korostava) Perkele!