Tällä hetkellä Amerikasta lähtöisin oleva bensiinin hinnan alennukseen pakottava liike on jo kirinyt Suomeen ja vaikka kirjoittaessani tätä tekstiä homma on vasta alussa, saattaa se julkaisu hetkellä olla jo suuressa voimassa liikenteessä. Eli teoriassa tarkoituksena olisi boikotoida Shelliä ja Nestettä, jotka ovat johtavat bensiinin myyjät ja kun nämä eivät yhtäkkiä teekään rahaa bensalla, on heidän pakko laskea hintoja, jotta saisivat asiakkaat takaisin, joka taas tekee lumipallo-efektin ja pakottaa kaikki muutkin laskemaan hintojaan.

Ainakin teoreettisella tasolla tämä on hyvä idea. Siihen vain tarvitaan helvetisti porukkaa, että mitään vaikutusta saadaan aikaiseksi. Lähinnä, kaikki suomalaiset. Voiko se todellisuudessa onnistua? Siihen en osaa sanoa, mutta idealla ainakin tämä homma on järkevä. Järkevää ei ainakaan ole suostua maksamaan 2 euroa bensalitrasta. Tai vielä järkyttävämpää: dieselistä.

Missä helvetin vaiheessa dieselin hinta on noussut bensanhinnan tasolle? Ja miksi HELVETISSÄ meillä on vielä dieselvero siihen päälle? Eihän siinä ole mitään vitun järkeä! Olisiko aika nousta kansan jo barrikadeille ja mennä takomaan eduskuntatalo ja typerät päättäjät maan tasalle? Kyllä alkaa todella pahasti näyttämään siltä. Jos emme vielä sille tasolle mene, niin pakotetaan ainakin johtavat bensiininmyyjät maanrakoon. Perkele!