Ilmeisesti koko kansan suosiota nauttiva Big Brother -tirkistely ohjelma on taas tekemässä paluuta. Vitun hienoa! Tämä on taas näitä uutisia, jotka pitävät minut ja digiboxin erossa toisistamme.

Mikä helvetti saa ihmiset katsomaan toisia, täysin turhia ihmisiä televisiosta, jossa porukka vaan hengailee ja tekee joitain paskatehtäviä sen sijaan, että voisivat esimerkiksi itse lähteä ulos ja mennä hengailemaan toisten, oikeiden ihmisten kanssa?

Eikö toisten ihmisten seura enää kiinnosta ihmisiä? Eikö ihmisillä riitä oma älykkyys enää siihen, että voisi mennä seurustelemaan kanssa-ihmisten kanssa? Onko ainut älykästä elämää sisältävä seurasi televisiossa? Ei se mitään, ratkaisuja löytyy monesta paikkaa.

Ensimmäisenä suosittelisin itsemurhaa. Teet sillä palveluksen koko Suomelle samalla. Työpaikkasi vapautuu jollekin toiselle ihmiselle, joka todennäköisesti tekee työsi huomattavasti sinua paremmin. Toiseksi, lakkaat saastuttamasta maapalloa ja ruumiistasi saa maa hyvää ja elintärkeää ravinnetta, että se voi kasvattaa jotain paljon hyödyllisempää sinun tilallesi: ruohoa.

Älä siis emmi enää, vaan ota tuumasta toimeen ja heitä veivisi. Ei sinua kukaan kuitenkaan tule kaipaamaan sieltä televisiosi seurasta.