No niin, taas on se aika, kun joku muu, kuin valkoihoinen kaveri heittää kehiin rasismi-kortin. Ymmärrän, että rasismi terminä on ihan toimiva, joissain tapauksissa. Mutta kokonaisuutena maailmassa ei ole enää rasismia kovinkaan paljoa siinä muodossa, missä sitä väitetään olevan.

On helvetin typerää väittää rasistiksi sitä kaveria, joka puolustaa esimerkiksi naista raiskaukselta, ja yllättäen raiskaajat sattuvat olemaan somaleita. Koska kaveri pieksee muutaman mutakuonon, hänet leimataan suoraan natsiksi, koska hyökkääjät eivät olleet samanvärisiä kuin hän.

Sama asia koskee nimiksi kutsumista. Miten helvetissä neekerit voivat kutsua toisiaan neekereiksi, mutta heti jos joku "ulkopuolinen" tekee sen, on hän rasisti. Eihän siinä ole mitään järkeä. Jumalauta jos minä nosta metelin siitä, että joku neekeri sanoo minua valkonaamaksi, olen minä silti se joka on rasistinen. Helvetin typerää.

Ajatelkaa omilla aivoillanne jos sellaisen vielä omaatte. Hyväksyminen ei tarkoita sitä, että tarvitsisi hyväksyä typerää toimintaa. Pieskää jokainen neekeri, joka tekee vääryyksiä ja antakaa niiden, jotka toimivat meidän sääntöjemme mukaan olla rauhassa. He ovat ihmisiä. Apinat eivät ole, väriin katsomatta.