Musiikin keräileminen on suhteellisen mukavaa touhua, kunnes löytyy bändi, joka tykkää kusta keräilijöiden silmille, niskaan ja lompakkoon.

Yksi helppo vaihtoehto vittuilla musiikin ostajille, on julkaista yhdestä levystä useita eri versioita, eri kappale sisällöillä. Kiitos vitusti bändi, että yritätte saada minut ostamaan SAMAN levyn useaan eri kertaan. Helvetin hauskaa teidän suunnaltanne. Toinen vaihtoehto on julkaista ensin peruspainos ja muutama kuukausi sen jälkeen erikoispainos samasta levystä, että saataisiin samat kaverit ostamaan sama levy uudestaan. Ihan vitun kiva temppu sekin. Ihan varmasti ostan teidän levyjä vastaisuudessakin, kun joudun yhden ja saman levyn ostamaan useampaan kertaan muutaman lisäkappaleen takia.

Jotta hommasta ei vielä tehtäisi tällä tavalla vittumaista, on joku nyt keksinyt pahvitasku-kuoret. OK, sen voi vielä siirtämisvaiheessa ymmärtää, jos ne pahvikannet ovat tarpeeksi tiukat, mutta esimerkiksi Havoc Unit ja Puscifer olivat jättäneet moisen tiukkuuden omaan varjoonsa ja antaneet levylle mahdollisimman paljon tilaa jaloitella. Mikään ei piristä päivää, kuin avata uusi levy muoveistaan ja saada täysin pilalle naarmuuntunut levy lämpimikseen. Kiitti vitusti.

Tietysti, tiukat pahvitasku-kuoretkin on todella perseestä, jos vaihtelee levyjä soittimessa useammin. Joka kerralla kun levyn ottaa taskusta ulos, tai pistää takaisin levyyn tulee pieniä naarmuja. Ja nämä naarmut lisääntyvät ajan myötä isoiksi naarmuiksi, kunnes levy on pilalla. Sitten voikin hymyssä suin mennä ostamaan jo aikoinaan ostamansa levyn uudestaan, kun edellinen on pilalla. Kiitos tästäkin.

Ja jotta pahvikuoret eivät vain saisi liian hyvää kuvaa itsestään, ei myöskään kannata unohtaa sitä, kuin mukavaa on koittaa saada se levy pois sieltä tiukasta kuoresta repimättä itse pahvia rikki. Onhan se mukavaa keräilijänä säilyttää hyllyssä repaleista pahvikuorta, jossa ei säily edes itsetunto enää sisällä.

Ja sitten jotkut levy-yhtiöissä ihmettelevät, miksi ihmiset eivät enää osta levyjä. Joka sekin on aika tehokkaasti paskanjauhamiseksi todistettu asia, mutta se ei kuulu tähän aiheeseen.