Ilkka Taipale on ehdottanut, että Helsingissä alettaisiin jakamaan ilmaisia kortonkeja kansalaisille, että sukupuolitautien leviäminen vähenisi.

EI HELVETTI!

Eiköhän tuo ongelma ole ihan jossain muualla kuin siinä, että onko kondomit ilmaisia vai eivät? Jos kortsu maksaa n. 60 senttiä kappaleelta, ihan kenellä tahansa on varaa ostaa sellaisia, jos haluaa päästä panemaan.

Vika onkin siis itse ihmisissä ja heidän kasvatuksessaan. Ongelmia ei korjata sillä, että hoidetaan jo menetettyjä tapauksia. Ongelma pitäisi hoitaa sen alkulähteillä, eli aloittaa vanhemmista, jotka ovat päättäneet sikiä maailmaan taas yhden äpärän, jonka kasvattamisesta he eivät aio huolehtia.

Ehdotankin siis, että aloitamme syntyvyyden säännöstelyn kuten kiinassa. Yksi lapsi perhettä kohti ja sekin vain erikoisluvalla. vahinkolapset pakko abortoidaan tai annetaan perheisiin, jotka eivät itse sellaista kykene biologisesti hankkimaan.

Tämä järjetön lisääntyminen ei auta ketään. Se vain lisää ongelmia, joihin kukaan ei ole kohdistamassa huomiotaan. Poliitikotkin vain ajattelevat saavansa enemmän verorahoja tällä tavalla, kun apinat lisääntyvät. Herätys johto-apinat. Rikolliset ja työttömät EIVÄT maksa veroja!