Maailma on täynnä huomionkipeitä ihmisiä. Ja jostain syystä näille tapauksille annetaan nykyisin uusia ja erilaisia mahdollisuuksia päästä nauttimana huomiosta. Kysymys lieneekin, että miksi helvetissä?

Eikö olisi jo aika antaa noiden ihmisten jäädä kärsimään omasta mielisairaudestaan, tai ainakin keksiä sille jonkinlainen parannus, toisin kuin antaa heille huomiota, jota he eivät koskaan tule saamaan tarpeeksi?

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Johanna Tukiaiset, Matti Nykäset ja vastaavat täysin merkityksettömät ja paskat ihmiset pitäisi pitää helvetin kaukana kaikesta mediasta. Miksi näille apinoille annetaan sellaista huomiota, jota he eivät ole mitenkään ansainneet?

Itse asiassa, miksi ihmisille yleensäkään annetaan minkäänlaista huomiota, jota he eivät ole ansainneet? Maailma on täynnä ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa parempia kuin muut, koska ovat saaneet turpavärkkinsä televisioon. Jo yksinään Amerikassa syntyy diivoja joka päivä, joilla ei ole mitään oikeutta kohdella muita ihmisiä kuten he kohtelevat.

Lakatkaa pitämästä ihmisiä, joilla ei ole mitään annettavaa ihmisyydelle jalustoilla. He eivät ansaitse niitä, eikä heitä pitäisi niille nostaa. Kerran kun päästätte yhdenkin haaskalinnun nauttimaan huomiosta, se tekee kaikkensa päästäkseen sinne uudestaan. Tästä äärimmäisen hyvänä esimerkkinä Johanna Tukiainen, joka valehtelee tukkansa päästään saadakseen kuvansa lehteen. Tai Matti Nykänen, joka on jopa valmis puukottamaan ihmisiä päästäkseen lehteen.

Jos te pelkäätte, että teidät saatetaan puukotta, kun lähdette illalla ulos, niin miettikääpä kenen vika se on? Itse te nostatte tuollaisia apinoita lehtien sivuille, jossa he saavat loistaa niin paljon kuin vain ehtivät.