Mikä vittu on maailmassa vialla, kun jokaista pientä, ja turhaa paskaa pitää mainostaa jokaisessa mahdolissa perseaukossa, johon mainoksen voi vain lykätä? Postilaatikko on päivittäin täynnä erilaisia ilmaisjakelulehtiä, jotka ovat täynnä mainoksia. Sen lisäksi siellä on vielä iso nippu pelkkiä irtomainoksia. Ja koska se ei vielä riitä, niin siellä on kirjeenä lähetettyjä mainoksia, jotka menevät ohi "ei mainoksia" kyltin, koska ovat henkilökohtaisia kirjeitä.

Tämän lisäksi, jos satut televisiota katsomaan, tulee sieltä suhteessa ohjelmien pituuksiin enemmän mainoksia, kuin itse ohjelmaa. Tai sitten sieltä tulee joitan puhelinpelejä, joilla kerätään rahaa, että voi lähettää ohjelmia, joihin voi laittaa mainoksia. Sitten siitä siirryt nettiin, josta heti alkusivusta lähtien alkaa välkkymään mitä erilaisempia mainoksia. Vitun mainokset.

Tietysti, on ihmisiä, jotka ostavat asioita vain sen takia, että niitä mainostetaan. Itse en muista, koska olisin viimeksi ostanut jotain sen takia, että olen nähnyt sen mainoksessa. Jos löydän jotain mielenkiintoista kaupasta, ostan sen silloin, olin nähnyt tuotteesta mainoksen tai en. Useimmiten, en ole edes kyseisestä tuotteesta kuullut.

Paljonkaan asialle ei voi tehdä, mutta kaikki mainokset, joissa on jonkinlainen palautuskuori, voi lähettää takaisin. Ja kun ne lähettää takaisin, pitää huolen, että se kuori on mahdollisimman täynnä kaikkia muita mainoksia, joita sinulle on sinulta kysymättä tungettu. Katsotaan porukalla, mitä mieltä ovat mainosfirmat siitä, kun saavat omansa ja muiden mainokset takaisin, omakustanteisesti.