Eli maallikoiden tapaan sanoa: nussimisesta.

Ei siinä, etteikö nussiminen olisi oikein mukavaa puuhaa, ainakin, jos molemmat osapuolet osaavat tehdä jotain muutakin kuin maata paikoillaan. Mutta useimmiten kokemattomille tai hätäisille yksilöille tapahtuu vahinkoja, jotka kestävätkin koko loppuelämän. Eikä siinä mitään, jos ikää on vähintään sen 20 vuotta, mutta ei. Pikkulapset panevat ja tulevat raskaaksi, eivätkä sitten ole edes tarpeeksi älykkäitä hakeakseen aborttia. Ihan kuin joku pelkkä lapsi voisi edes kuvitella osaavansa hoitaa lasta, kun ei osaa edes itseään sen ikäisenä hoitaa. Sitten jotkut ihmettelevät, mistä kaikki rikolliset lapset tulevat. Miettikääpä hieman pidemmälle.

Eikä siinä mitään, typerät lapset saavat typeriä lapsia, jotka vuorostaan 15-vuotiaina tulevat raskaaksi ja siittävät lisää typeriä lapsia. Jos haluatte tietää, mitä tällaisesta toiminnasta seuraa, katsokaapa sellainen elokuva kuin Idiocracy. Se kertoo hyvinkin tehokkaasti mitä tapahtuu, kun typerät apinat lisääntyvät ja tuottavat lisää typeriä apinoita.

Mutta jotta kaikki ei päättyisi näin onnellisesti vahinkolasten syntymään, tai siihen, kun perheen isä katoaa siittämään lisää typeriä apinoita muiden typerien lehmien kanssa. Ehei, annetaan näille typerille kusivehkeiden lätkyttäjille palkinnoksi mm. hyvät parkkipaikat markettien ovien vierestä. Mistä lähtien nussimisen itsensä lisäksi on tarvinnut saada muita palkintoja?

Typeristä valinnoista pitäisi rangaista, ei palkita. Jos ei osaa nussia kumi päällä, ei siitä ainakaan mitään erillisiä lahjoja ja erityisoikeuksia pitäisi saada.