Tässä vuosikausia eri festareita kiertäneenä on joutunut katsomaan mm. lippujen hintojen tuplaantumista, ellei jopa triplaantumista. Typerien sääntöjen syntyä ja kaikenlaista muuta paskaa.

Tämän vuoden uusin sääntö on totaalinen grillauskielto. Syy tähän on viimevuoden RMJ:ssä itsensä tappaneet apinat, jotka päätivät grillata teltan sisällä. Luonnon valinta, mutta silti kaikki joutuvat kärsimään. Helvetin tyhmää.

Toinen,  jo pidemmän aikaa voimassa ollut sääntö on alkoholin yms. esineiden vieminen festari-alueelle on kielletty. Tämä siksi, että joku surkea paskiainen on kerran heittänyt bändiä pullolla. Paska säkä bändille, mutta tarvitseeko kaikkien kärsiä?

Miksi helvetissä meidän holhousyhteiskunta näkee asiakseen korjata asioita, joissa ei ole mitään vikaa. Mitä enemmän sääntöjä on, sitä enemmän niitä on rikottavaksi. Vihaa ja tappelua siitä syntyy, jos haluaa yhden kaljan imaista ja normaalisti vetäisit sen repusta, mutta se otettiinkin portilla pois ja joudun menemään pariksi tunniksi jonottamaan kaljatelttaan, että saisit vetää yhden ylihinnoitellun kaljan.

Olisiko jo aika ihmisten katsoa pidemmälle, kuin omaan perseeseensä ja nähdä, että typerien ihmisten KUULUU kuolla, jotta järkevämmät ja viisaammat voisivat elää ilman heidän haittavaikutuksiaan?