No niin. Tässäpä mielenkiintoinen aihe. Saatananpalvonta, tuo lähes unohdettu uskonnon laji. Uskonto siinä, kuin muutkin uskonnot. Yleisesti leimattu sairaiden ja pahojen ihmisten uskonnoksi.

No, oli miten oli, tärkeämpi kysymys minusta lienee se, että nämä kyseiset tyypit oletetusti puukottivat uhrejaan 666-kertaa. En minä nyt mikään suuri ihmisanatomian asiantuntija ole, mutta jotta joku pystyy puukottamaan jotain 666-kertaa, vaaditaan siihen joko suhteettoman paljon aikaa, tai helvetin kova kunto, jota harvemmin saatananpalvojilla on.

Lyödäkseen ruumista 666 kertaa, täytyy olla aika uskomattoman paljon voimaa, koska ruumis ei kuitenkaan ihan helposti läpäistävää materiaalia ole. Ellei sitten hakkaa puukkoa tasan samaan kohtaan, kuin mihin edellisen kerran terän iski.

Toiseksi, miten tähän kyseiseen lukuun ollaan ruumiita tutkiessa päädytty? Jos ruumista lyödään 666-kertaa puukolla, ei siitä ihan uskomattoman paljon jää jäljelle, muuta kuin suikalelihaa. Joten onko tämäkin numero heitetty vain uskovaisten hatuista, että saadaan teon pahuutta pahennettua?

Sitten on tämä: "Kolme tyttöä ja yksi poika pakotettiin juomaan alkoholia, ennen kuin jengi hyökkäsi 16-17 -vuotiaiden uhriensa kimppuun."

Mistä lähtien 16-17-vuotiaita teinejä on joutunut pakottamaan juomaan alkoholia? Tuskinpa he vain sattumalta eksyivät sinne, missä nämä saatananpalvojan hengailivat. Kyllä tässä nyt maistuu todella pahasti median ja uskovaisten suuri salaliitto taustalla.