Aikoinaan kuultuani ihmisistä, jotka haluavat ostaa ruokansa Stockmannilta, samalla kun tekevät muutkin ostoksensa kyseisessä paikassa, nauratti tuo idea jollain tasolla. Toisella tasolla ajattelin, että millaiset ihmiset suostuvat ostamaan tuotteensa vain ja ainoastaan yhdestä, ylihinnoitellusta,  liikkeestä?

No, nyt nuo "paremman luokan" -ihmiset saavat maistaa omaa lääkettään. Stockmann viihtyy tehokkaasti omassa luokassaan ja pistää hyllylle pari vuotta vanhaa lihaa myyntiin uusilla päivämäärillä. Helvetin hienoa.

Siitä saitte, paskat porvarit!

Ja jotta ei aihe jäisi pelkäksi vitsiksi, voimme nostaa pöydälle myös toisen, pahentunutta lihaa koskevan aiheen. Britanniassa on eräs baari alkanut antaa porttikieltoja läskeille naisille. Sinänsä, kukaan ei varmastikaan ihmettele miksi, etenkin jos baari haluaa vain kauniita ihmisiä sisälle.

Tästä kuitenkin seuraa pari dilemmaa: 1) Britanniassa ei ole kauniita ihmisiä, ainakaan kovinkaan montaa kappaletta. 2) Luulisi baarien toimivat alkoholin myynnillä, eli mitä enemmän massaa porukoilla on, sitä enemmän he pystyvät imemään sitä viinaa. 3) Britanniassa on lähes yhtä paha ylipaino-ongelma kuin Jenkeissä, joten baarin asiakaskunta tulee jäämään todennäköisesti alle kahteenkymmeneen ihmiseen.

Ja kokonaisuutena täytyy myös ajatella näitä läskejä ihmisiä. Mistä lihavat ihmiset saavat muuten seksinsä, ellei heillä ole mahdollisuutta pokata jotain todella turpa täynnä olevia vasta-sukupuolen edustajia?