No niin. Taas on se aika, kun muutosten kukka kukoistaa. Ainakin teoreettisesti. Amerikka on nyt saanut ensimmäisen tumman presidenttinsä. Sääli, että Hillary jäi vaaleista paitsi. Olisin mielenkiinnosta halunnut tietää, kumpia etelän punaniskat olisivat äänestäneet ennemmin, naista vai neekeriä?

No, nyt kuitenkin koko maailma iloitsee ja odottaa, että jenkit muuttavat tapojaan. Mutta miksi sitä odotetaan juuri nyt, kaikista mahdollisista ajoista? Mitä tekemistä yhdelle miehellä on koko korruptoituneen kansakunnan muutoksen kanssa tekemistä? Omasta mielestäni ei mitään. Ellei sitä sitten käytetä tekosyynä tehdä muutoksia ja ajaa ne presidentin eduiksi. Joka taas on sitten helvetin typerä tapa tehdä mitään.

Jos asia kuitenkin on näin, niin voimme kyseenalaistaa korruption tasoa jenkeissä entisestäänkin ja pelätä sitä, mitä tapahtuu, kun nämä hahmot, jotka tässä tapauksessa ovat se oikea päättävä elin, tekevät. Toivokaamme parasta ja pelätkäämme samalla pahinta. Toivokaamme myös, että Obama pysyy hengissä tarpeeksi kauan, tehdäkseen muutoksen.