Voi ei! Romanialaiset kerjäläiset eivät uskalla ottaa enää lapsiaan mukaan Suomeen kerjäysreissulle, kun Suomi ottaa lapsen huostaan kadulta pois asumasta. EU:kin arvostelee Suomen liian kovaa politiikkaa kerjäläisiä kohtaan.

No helvetti! Kova politiikka kerjäläisiä kohtaan? Me annamme niiden tulla tänne täyttämään kadut ja todennäköisemmin osa vielä varastaa siinä, missä kerjääkin, emmekä me heitä heitä suorilta pois. Sanat loppuu kesken, kuinka paljon tällainen toiminta vituttaa.

Eikö enää koko maailmassa ole mitään logiikkaa? Onko Idiocracyn luoma tulevaisuudenkuva jo täällä nyt, tänään? Eikö olisi jo helvetti aika lopettaa toisten ihmisten täysin turhanpäiväinen miellyttäminen ja keskittyä omaan henkisen tasapainon miellyttämiseen? Tuntuu, että näillä "kerjäläisillä" menee kovempaa, kuin monella normaalilla suomalaisella.

Nyt vittu ihmiset se lompakko kiinni ja pidät kiinni jokaisesta itse ansaitsemastasi pennistä. Kerjäläiset lähtee täältä helvettiin, jos kukaan ei niille anna rahaa. Älkää olko typeriä lampaita, vaan ajatelkaa niillä omilla aivoillanne. Tiedän kyllä, että se on todella vaikeaa, kun helpompaa on antaa muiden tehdä kaikki päätökset puolestanne. Eikö olisi jo aika lakata olemasta tyhmä. Ei se tarvitse Mensan jäsenyyttä, että voi toimia järkevästi ja oikein.

Niin, saatana.