Tässä sitä taas ollaan. Vuosia on EU yrittänyt ajaa lävitse perustuslakia koko unionia kattavasti. Mutta ei enää, kun on huomattu, että homma ei tule menemään läpi, niin kauan kuin kansalaisilla on jotain sanomista asiaan.

Siksi on tehtykin uusi esitys nimeltään Lissabonin sopimus. Tämä sopimus on täysin sama asia, kuin yhteinen perustuslakikin, sillä erolla, että siitä ei olla kysytty kansalaisilta mitään.

Tässä on helvetin hyvä esimerkki siitä, että kansalaisilla ei ole mitään merkitystä millekään johtotason henkilölle. Meidän ainut tarkoituksemme on pitää rahahanat auki ja maksaa johtajien kustannukset ja palkat. Ei helvetti!

Nyt vielä on jonkinlainen tapa vaikuttaa, tässä tapauksessa netti-adressin muodossa. Tähän adressiin kerätään kaikkien EU-maiden kansalaisilta nimiä, joilla tullaan estämään tämä katastrofaalinen ihmisten huijaaminen.

Haluatko sinä lähteä sotaan jonkun toisen maan puolesta? Haluatko sinä vielä ilmaista terveydenhuoltoa ja muita julkisia palveluita?

No et ole saamassa, jos tuo Lissabonin sopimus menee läpi. Se tarkoittaa yksinkertaisesti kaikkien maiden julkisten palveluiden yksityistämistä, eli kaikki tulee maksamaan sen jälkeen. Se tarkoittaa yhteisen EU:n sotavoimien perustamista, eli enää et joudu vain taistelemaan Suomen puolesta, vaan mahdollisesti kaikkien paskojen maiden.

Tuo sopimus tuo myös meille yhteisen EU:n presidentin. Eli EU olisi muodostumassa samankaltaiseksi laitokseksi kuin Amerikka tällä hetkellä on. Haluatko sinä asua omassa maassa, vai vain osavaltiossa?

Irlanti on tällä hetkellä ainut, joka vastustaa kyseistä sopimusta. Eikö olisi Suomenkin jo aika vastustaa? Onneksemme sopimusta ei voi ajaa läpi, jos yksikin taho vastustaa. Kun tuohon adressiin saadaan kaikkien EU-maiden kansalaisten nimet, ei mitkään maat voi hyvillä mielin ajaa tuon sopimuksen puolesta. Mutta asiaan on puututtava nyt!

Pistä äänesi adressiin:
http://x09.eu/fi/about/

Lisää tietoa asiasta:
http://www.caeuc.org/