Suomen suurin kansallissankari, mies, jonka naama myy Seiskaa ja muita turhia hömppälehtiä. Jos Seiskalla ei ole mitään myyvää tarinaa tarjolla, soitetaan Matille ja Matti tekee jotain, jolla pääsee lehteen. Kaikki hyötyy. Kaikilla tarkoitetaan tietysti siis Seiskaa ja Mattia.

Kysymys lieneekin, että mikä helvetti Matissa kansaa kiinnostaa? Naisia hakkaava känni-ääliö myy lehden kuin lehden loppuun, jos Masan naama on kannessa. Siis oikeasti, mitä helvettiä? Onko ihmisten oma elämä niin turhaa, että on pakko lukea jonkun super-luuserin vuodatusta siitä, kuinka ei oikeasti tarkoittanut sillä mitään pahaa, kun puukolla kaveriaan pisti.

Matti oli ehkä jotain parisenkymmentä vuotta sitten, mutta kun sellainen denso kuin Matti menee nykyään hyppyrimäkeen, ei siinä ole mitään hienoa tai edes uutisoimisen arvoista. Ihmeellistä kyllä, Matti on onnistunut olemaan poissa huonoista otsikoista jo kohta vuoden. Tulossa on siis jotain iltalehtien ja Seiskan yhdessä tuumin suunnittelemaa spektaakkelia, jossa Matti todennäköisesti vetää lihoiksi jonkun baarin vakio-kasvot. Tai jotain muuta kyseenalaista, jolla varmasti saadaan myytyä mainoksia ja lehtiä.

Ihmiset, luojan tähden! Alkakaa käyttää omia aivojanne ja unohtakaa Matti. Matin kaltaisia apinoita löytyy todennäköisesti yksi jokaisesta kerrostalosta Suomessa. Älkää maksako siitä, minkä voitte nähdä ilmaiseksikin. Sen kun etsitte vain sitä huoneistoa, mistä tulee kovinta huutoa ja menette oven ulkopuolelle odottamaan poliisia. Siinä sitä todellista draamaa. Samaa kikkaa voidaan myös käyttää korvaamaan kaikki reality- ja saippua-sarjat.