Kun nyt taas on se aika vuodesta, että pitäisi mennä äänestämään jotain toinen toistaan turhempien yksilöiden joukosta, on myös aika sille, kun paskanjauhaminen yleisellä tasolla alkaa. Ja sehän on alkanut.

Nyt on aloitettu näppärästi, jo vuosia mediassa myllännyttä homo-aihetta. Pitäisikö homojen saada adoptoida lapsia? Tähän kysymykseen vastaavat kaikki uskovaiset, että ei pitäisi.

Mutta jos ruvetaan ajattelemaan asiaa järjellä ja mietitään millaisia lapsia nykyiset hetero-pariskunnat kasvattavat, voisi ajatukset suuntautua hieman eri suuntaan. 90% hetero-raskauksista on vahinkoja, joita ei sitten oman tyhmyytensä vuoksi abortoida, jolloin syntyy lapsia, joita kukaan ei halua ja heistä tulee henkipattoja, jotka sitten ampuvat ihmisiä kouluissa.

Sitten taas, jos homot haluavat lapsen, he todellakin haluavat sen lapsen ja pitävät siitä hieman eri tavalla huolta. Todennäköisesti helvetin paljon paremmin, kuin normaalit hetero-pariskunnat, jotka heittävät kersansa vain pihalle ja päästävät parhaimmillaan vain yöksi sisälle.

Ainoastaan halutuista lapsista voi kasvaa järkeviä ihmisiä. Ei sitä normaali pikkulapsi voi ymmärtää, jos isä ja äiti, molemmat, vihaavat häntä, koska hän on syntynyt omien vanhempiensa typeryyden takia.

Kannattakaa siis homo-adoptiota. Tiedätte ainakin, että lapset ovat haluttuja. Ja ei, homous ei tartu, se on synnynnäistä.