"Kerää kynttilät pois, emme tarvitse nyt romantiikkaa, kun olen hankkinut meille talon täydeltä elektroniikkaa." - Göstä Sundqvist

Niin, mihin sitä muuta aikaansa viettäisi, kuin television tuijottamiseen? Ihmisillä on aina kiire kaupassakin, että pääsee kotiin katsomaan televisiota. Kiire, mihin helvettiin ihmisillä on niin kiire? Kuolemaan ehtii hyvinkin myöhemminkin. Ihmiset ovat töykeitä, paskapäitä, mulkkuja, ahnaita ja muita sopivia adjektiiveja. Miksi? Television takia.

Itse kyseisestä rainasta luopuneena, olen huomannut, että on yhtäkkiä aikaa miettiä enemmän. Ei tarvitse koko aikaa tietenkään käyttää ajatteluun, mutta järjenkäyttö tuntuu olevan ihmiskunnalla täysin hukassa. Rahamiljonäärit pyörittävät asioita kuten haluavat ja haluavat pitää ihmiset tylsinä ja tyhminä, koska luojan tähden, jos joku huomaisi kuinka pielessä asiat oikeasti ovat.

Kokeilkaa vapautta: kokeilkaa olla kuukausi ilman televisiota. Keksikää itse itsellenne viihdettä. Tuskin kaipaattekaan koko paskaa sen jälkeen.