Taas on se aika vuodesta, kun typerät idiootit nousevat valtamedian valokiilaan jakamaan mielipiteitään asioista, joista heillä ei ole pienintäkään hajua. Tällä kertaa ongelmana on internetin anonyymius ja ihmisten herjaaminen siellä.

Niin, se on kauheaa, kun sananvapaus on olemassa, jota kuitenkin koitetaan kaikkien mahdollisten tapojen kautta rajoittaa. Vapaa sana, kyllä, ihan vitusti. Mistä lähtien mielipide on ollut herjausta? Jos joku ihminen on perseestä, ei se että hän siitä loukkaantuu muuta sitä faktaa, että hän on silti täysi perseenreikä. Typerää koittaa edes teeskennellä muuta.

Ehdotuksena onkin siis rajoittaa keskustelupalstojen anonyymiyttä ja rajoittaa niiden aukioloaikaa. Tällä periaatteella samalla voisimme lopettaa ilta- sekä yötyöt, koska joku saattaa puhua siellä jotain pahaa, kun ei ole suurimmat pomot paikalla katsomassa.

Entäpä sitten ne ihmiset, joilla on aikaa notkua keskustelupalstoilla vain yöllä? Ne ihmiset (hyvin harvat), jotka voivat kaivata jotain apua ongelmiensa kanssa, olivat ne sitten henkisiä tai koodia koskevia. Yli 20 vuotta ovat ihmiset roikkuneet irkissä, BBS:sä ja muissa paikoissa ihmisten kanssa toisia haukkuen. Eipä ihmiset silloin vielä itkeneet, että se sanoi minusta pahaa.

Helvetin typerää toimintaa. Vasta, jos tämä toiminta ulotetaan esimerkiksi kouluihin, että jokainen joka puhuu pahaa toisesta tai tekee pahojaan, saa väliaikaisen erotuksen ja helvetinmoiset sakot voisin tämän edes jollain tasolla ymmärtää.

Tässä taistellaan taas kerran ongelmaa vastaan, jota ei ole olemassa. Tällä tavalla vältetään myös monet erilaiset oikeat ongelmat tai niihin puuttuminen.