"Syrjähyppy" Second Lifessa johti oikeaan avioeroon. Siinäpä otsikkoa kerrassaan. Tarina siis menee niin, että talon isäntä pani virtuaalimaailmassa jonkun toisen naikkosen kanssa. Mielenkiintoiseksi tämän todellakin tekee se, että "oikea" vaimo tuli siihen tulokseen, että se lasketaan pettämiseksi. Valitettavasti loogisesti ajatteleva aviomies ei mielestään tehnyt mitään pahaa. Bitit panemassa ykkösiä nollien tilalle ei oikein kuitenkaan taivu normaalin ihmisen pettämistajuntaan.

Naisten logiikka on muutenkin kautta maailman tunnettu aika ailahtelevaisena. Olipa siitä aikoinaan netissä pelikin. Valitettavasti se ei ole enää. Naisten logiikan mukaan maailmassa ei olisi sotia, jos asiat ajettaisiin heidän mukaansa. Sitten kuitenkin tulee vastaan ihmisiä kuten Tanja Karpela, joka tekee kaiken päinvastoin kuin itse sanoo.

Eli loogisella ajattelutavalla käsiteltynä naiset ajattelevat aina toisin, kuin heidän voisi kuvitella ajattelevat. Paitsi, että asia ei kuitenkaan ole näin. Naiset tuntuvat enemmänkin ajattelevan niin kuin heille itselleen kullakin eri hetkellä tuntuu järkevältä ajatella. Ja pääasia tässä on siis tuo tuntuu. Tunteilla ei pitäisi olla logiikan kanssa mitään tekemistä, kuten ei myöskään uskonnolla politiikan kanssa. Silti nämä asiat sotketaan keskenään ja tuloksena ei koskaan ole mitään hyvää.