EU! Hieno asia! Hienot ideat! Hienot lait! Saamme kaiken tarpeellisen EU:sta!

Tällaisilla vastaavilla sanoilla meille aikoinaan EU myytiin. Nyt kun ajattelemme asiaa loogisemmalla tasolla, katsotaan mitä kaikkea todellista hauskaa EU on meille tuonut (Ei missään erityisessä järjestyksessä).

1) Helvetinmoiset vuosimaksut kyseisen laitoksen jäsenyydestä. Tähän menee suurin osa veromarkoista, mitä me maksamme.

2) Maatalouden taso ja kannattavuus on ajettu aivan maan rakoon. Harvalla on enää oikeasti varaa tai maata pitää yllä maataloa.

3) Järjettömät lait, joilla ei ole mitään merkitystä minkään kanssa. Esimerkkinä voimme käyttää Voimariinia, joka on nykyään Oivariini, koska sanaa VOI ei voi käyttää, koska tuote ei ole VOITA.

4) Kaikki saavat kulkea EU:n sisällä miten haluavat. Siis kaikki. Eli suurimmaksi osaksi rikolliset ja kerjäläiset. Juurihan tätä me halusimmekin.

5) EURO, tuo törkeä hintojen korotus. Hinnat kymmenkertaistuivat lennosta, vaikka joka paikassa väitettiin, että mitään sellaista ei tapahdu. Ennen 12000 markkaa oli helvetin kova raha. Sillä eli yli äyräiden kuukaudessa. Tällä hetkellä vastaava 2000 euroa ei ole paljon paskaakaan. Miten helvetissä näin on voinut tapahtua. Tämä vastaa lähes super-inflaatio tasoa.

6) Lisää turhia kansanedustajia, joilla ei ole mitään merkitystä millään tasolla. Ainoastaan Saksa ja Ranska ovat ne maat, joilla on yhtään mitään todellista merkitystä kokonaisuudessa.

7) Järjetön tehtaiden jatkuvat maasta toiseen siirtely halvan työvoiman perässä. Ennen sentään joutui oikeasti ajattelemaan isommalla skaalalla moista toimintaa. Ennen tuli helvetin paljon kalliimmaksi siirtää ja sulkea tehtaita.

8) Järjettömät turva-rajat. Kaikenlaiset lasten leikkikentät on survottu "turvallisiksi", kun aikaisemmissa, mielenkiintoisissa vehkeissä pystyi lapset satuttamaan itsensä. Helvetti minä ainakaan koskaan kenellekään valittanut, jos jostain tipuin. Oma vika se aina oli. Nykyajan kersoista tulee ihan turhan löysiä, jos eivät voi kunnolla satuttaa itseään silloin, kun siitä vielä voi oppia jotain.

9) Uskomaton kusettajien ja huijareiden globaali lisääntyminen. Ennen kun rahansiirto maiden välillä ei ollut ihan pieni operaatio, ei moni ulkomainen huijari koittanut viedä rahaa muilta, kuin omilta maalaisiltaan. Nyt se on niin helppoa, että kannattaa huijata aina globaalilla tasolla.

10) Rikolliset voivat paremmin kuin koskaan, koska Suomi kuvittelee, että se on annettava jotain surkeaa esimerkkiä muille kansoille siitä, miten toimia. Todellisuudessa Suomelle nauretaan ja Suomi on suurin vitsi koko maapallolla tämän takia.

Todellisuudessa nämäkin ovat vasta alku koko paskalle. Syitä löytyy satoja, mutta jo pelkästään näillä, murto-osassa olevilla ongelmilla meidän kannattaisi ajatella tosissamme onko meillä mitään todellisia syitä pysyä EU:ssa. Vanhat ajat takaisin ja vittuun EU:sta. Pistetään Suomi takaisin sellaiseksi, kuin sen pitäisi olla.