Markkinoille on nyt tulossa täysin kloonattujen eläimien lihasta tehtyjä liha- ja maitotuotteita. Kaikki vakuuttavat, että ne ovat täysin syötäviä. Hyvä hyvä. Mutta onko joku tosissaan tutkinut pidempiaikaiset seuraukset kyseisten tuotteiden syömisestä?

Ihmiset ovat kuitenkin vastustaneet geneettisesti manipuloitujen rehujen syöneiden eläimien lihoja. Lähinnä, koska asiaa ei ole kunnolla tutkittu ja jotkin tutkimukset ovat aiheuttaneet aika ikäviä tuloksia.

Epäviralliset tutkimukset ovat mm. kertoneet, että geenirehua syöneet eläimet ovat lakanneet lisääntymästä. Eipä tuo heti varmastikaan kenessäkään näy, mutta mitä tapahtuu sitten, kun kaikki liha- ja hyötykarja muuttuu täysin steriiliksi? No sitten kloonataan, kuten nyt ollaan tekemässä.

Mutta jos eläimet muuttuvat steriileiksi geenirehusta, mitä tapahtuu ihmiselle, joka syö eläintä, joka on geenirehun takia muuttunut steriiliksi? Loogisesti ajatellen, myös ihminen muuttuu steriiliksi.

Tämä lähinnä johtuu geenimuunnelluista proteiineista, joiden vaikutuksia eläimiin tai ihmisiin ei oikeasti ole tutkittu. Kuinka paljon siis kloonattu eläimen liha sisältää tuntemattomia proteiineja, joiden vaikutuksesta kenelläkään ei ole hajua?

Tällä hetkellä kloonatut eläimet kärsivät mm. elinten kasvun vaihtelusta ja epämuotoisuuksista. Kuolleisuuskin on suuri kloonattujen eläimien kohdalla. Haluatko sinä syödä vääristyneen lehmän lihaa?

Jos nyt jotain positiivisia vaikutuksia tästä asiasta voidaan hakea, niin kun kaikki kesytetyt eläimet ja ihmiset ovat kadonneet steriiliyden takia, saattaa maapallolla elinolosuhteet parantua huomattavasti.

Toisena vaihtoehtona todellisiin kokeisiin näiden tuntemattomien proteiinien vaikutuksesta voitaisiin ottaa ja pistää kaikki nälkää näkevät kansat syömään näitä muunneltuja ruokia. Jos menevät steriiliksi, kukaan ei häviä ja jos eivät mene, kaikki tuo ruoka voidaan oikeasti julistaa syötäväksi. Kaikki voittaa!