No niin. Taas oli se aika vuodesta kun turhaakin turhemmat ihmiset julistivat ylivoimaista paskaansa ympäri maata saadakseen paikan maailman helpoimmassa hommassa, jossa ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

Ja ihmiset nielivät sitä samaa paskaa jota heille on syötetty vuodesta toiseen. Onneksi olkoon tv-julkkikset. Saitte juuri paikkanne taivaasta. Olemalla julkkiksia saitte paikkanne valtuustossa jossa nyt sitten pyöritte neljä vuotta ja jäätte eläkkeelle veronmaksajien rahoilla.

On se niin vitun hienoa. Ja sitten myös äänestäjien typeryydestä kertoo tehokkaasti se, että Katainen pääsi taas seuraavalle neljälle vuodelle. Tämä on typerämpää kuin se, kun Amerikka valitsi Bushin toiselle kaudelle. Hävetkää saatanan apinat. Tai no, tuskin te edes ymmärrätte, mitä te olette taas tehneet, joten tuskin osaatte edes ajatella typerien valintojenne seurausta.

Seuraavat neljä vuotta jokainen puolue, joka menetti paikkoja eduskunnassa, tulevat miettimään sitä, miksi näin kävi. Ja miettimällä tarkoitan sitä, että he käyttävät lähes kaiken aikansa ja kansalaisten rahaa tehdäkseen erilaisia tutkimuksia asiasta. Ja tämäkin toistuu joka neljäs vuosi. Mitään järkeä tässä ei ole, koska normaali järkikin sanoo, että kansa äänestää niitä äänekkäimpiä apinoita vuodesta toiseen. Miksi helvetissä sitä aikaa, jona voisi tehdä jotain edes hieman hyödyllistä muistuttavaa asiaa, pitää hukata tällaiseen paskaan?

Lakatkaa hyvät ihmiset jo oikeasti äänestämästä. Ei teillä riitä älykkyys niin raskaaseen ja vaikeaan päätökseen, joten antakaa asian olla.