Jyrki Katainen, Suomen valtionvarainministeri, tuo kaiken merkittävyyden sankari. "Nyt on hintapiikki saavutettu!", sanoi Katainen. Mietitäänpä tätä hetkinen...

Käsittääkseni piikki tarkoittaa asian terää, eli tässä tapauksessa käyrän korkeinta mahdollista kohtaa. Jos piikki on saavutettu, ainut mahdollinen suunta, että asia käyrän viiva voisi olla piikki, on tällöin alaspäin. Kuitenkin Katainen kertoo, että hinnat tulevat silti nousemaan.

Mitä helvettiä! Kuinka paljon voi paskaa yksi saatanan apina pystyä suoltamaan? Ei riitä se, että kaveri käyttää meidän rahojamme omiin huveihinsa, ei pidä vaalilupauksiaan (joka nyt varmasti ei yllättänyt ketään), vaan on vielä aivan uskomattoman törkeä valehtelija! Tämä kaveri saa jopa Tony Halmeen vaikuttamaan hyvältä valinnalta valtuustoon.

Seuraavassa iteraatiossa voisi olla monen ihmisen aika oikeasti miettiä, millaisia apinoita tuolla tällä hetkellä on ja pitää huoli, että kaikki vanhat, sekä uudet, paskiaiset hävitetään maan johdosta ja tilalle pistetään uusia ihmisiä, jotka haluavat tehdä oikeasti päätöksiä Suomen hyväksi, ei vain oman lompakkonsa.