Taas ollaan sulkemassa yhtä monista tehtaista maassa X, jotta se voidaan siirtää maahan Y, jotta ensinnäkin kyseinen firma saisi uudelta maalta tukia tehtaan perustamiseen ja saisi kustannuksia laskettua. Kuulostaapa hienolta!

Ongelmahan tässä ei ole se, että kylmän rauhallisesti jätetään parhaimmillaan tuhansia ihmisiä työttömiksi, vaan ongelmaksi muodostuu ennemminkin se, että kukaan ei oikeasti välitä. Omaan napaansa tuijottavat ihmiset vain hyrisevät palleillansa ja ovat tyytyväisiä omaan elämäänsä. Kukaan ei ajattele kokonaisuuden seurauksia. Tällä menolla se kohtalo on tulossa suoraan sinunkin luoksesi.

Tällä menolla myös kaikki teollisuus siirtyy pois kaikista muista maista. Pian on olemassa vain yksi maa koko pallolla, jossa on töitä. Ja sekin on vain väliaikaista, koska joku maa työttömyyden kourissa tulee suostumaan tekemään sen työn halvemmalla, kuin sen hetkinen. Ja tietysti koska kuljettaminen maksaa päivä päivältä enemmän, ei pian kannata kuljettaakaan mitään tuotteita, etenkään ruokaa, joten kaikki saavat pian alkaa viljelemään omat ruokansa.

Tämä mielenkiintoinen tulevaisuus tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia: mahdolliseksi jää nälänhätä, täydellinen työttömyys ja no, voitte kuvitella tähän monta muutakin vastaavaa ongelmaa, mikä tulee totaalisesta työttömyydestä. Iloksemme ne rikkaat ihmiset, joilla tällä hetkellä on paalua, ostavat jonkun pienen, Suomenkokoisen paskan mistä haluavat ja heittävät muut ihmiset vittuun, koska haluavat vähän enemmän asumistilaa.

Eikö maailma olekin menossa hienoon suuntaan?