Suomi on ollut pikkuhiljaa menossa koko ajan enemmän kohti Amerikan mallia. Tämä on todella valitettavaa, mutta totta. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä pahemmin Amerikan paskimmat vaikutteet ilmenevät Suomessa.

Kouluammuskelut ovat Jenkeissä ihan normaalia nykyisin. Niinpä jonkun mielestä, sen täytyy sopia myös Suomeenkin. Sinällään ymmärrän, että joskus on vain pakko päästä tuulettamaan ja saada huomiota, mitä ei ole vastakkaisilta sukupuolilta tai muilta ihmisiltä saanut, vaikka olisi halunnutkin. Tähän asti siihen on riittänyt viiltely ja itsensä pahoinpitely. Mutta ei enää.

Hommassa suurin vika ei kuitenkaan ole se, että ammutaan ihmisiä. Suurin vika on siinä, että ketä ammutaan. Miksi eivät nämä onnettomat apinat, jotka suunnittelevat kouluammuskelua kuusi vuotta, osaa valita oikeita kohteita? Ja miksi suunnitella jotain noin typerää niin pitkään?

Jos minä henkilökohtaisesti ottaisin aseen käteeni ja lähtisin johonkin ampumaan, en menisi kouluun ampumaan tyhmiä, joskin mahdollisesti syyllisiä ihmisiä, vaan valitsisin jonkun kohteen, jolla olisi jotain todellista merkitystä. Kuten esimerkiksi eduskunnan. Saattaisi vaihtua typerät ja ahneet apinat oikeudenmukaisiksi ihmisiksi, kun olisi pieni pelote aiheesta ahneus.

Tällä menolla tähän kuitenkaan tuskin tarvitsee ryhtyä, sillä tällä menolla saamme pian vallankumouksen aikaiseksi Suomeen muutenkin. Asiat kuitenkin ovat suhteellisen paskaan suuntaan menossa ja asioihin on saatava muutos. Vielä tässä vaiheessa saattaisi ylimystöllä olla mahdollisuus korjata tilanne, ennen kuin pääsemme samaan tilanteeseen, kuin miten asioita Ranskassa hoidetaan. Joskin, siinä vaiheessa tulilinjalla on kaikki, eivät ne, jotka todella ansaitsisivat kohtalonsa.