Tässä viime vuosien saatossa olen turhautuneena seurannut ns. komedia-elokuvia ja niiden muuttumista täysin mielenkiinnottomiksi torso-kasoiksi. Mihin on kadonnut kaikki oikea "hauska" elokuvista? Hyvin harvoissa elokuvissa saa enää edes hymyillä, kun sen pitäisi olla ns. komedia.

Tässä lähiaikoina olen sivistänyt itseäni uusimmilla komedioilla, kuten 40 Year Old virgin, Knocked Up ja Juno. Yhdessäkään en edes huvittunut hetkeksi. Miksi helvetissä nämä ovat Amerikassa olleet suosittuja? Mikä näissä muka naurattaa ihmisiä?

Toinen vaihtoehto komedialle nykyään on Wayans-veljesten aloittaman -Movie sarjan elokuvat. Toinen toistaan surkeampi tekeleitä, joissa kaikki "huumori" perustuu pelkästään toisten elokuvien mollaamiselle. Miksi helvetissä tämä huvittaa ketään?

Ei voi kuin kaivata Mel Brooksin kulta-aikaa, jolloin elokuvissa sentään yritettiinkin naurattaa yleisöä. Mutta ei, nykyisin on vain tyydyttävä paskaan läppään ja täysin merkityksettömiin hahmoihin. Jos nykyisin haluan nauraa, kaivan hyllystä joko Texas Chainsaw Massacre 2:n tai lähden kylille katsomaan teinejä kännissä.