"30 sekunnin pätkä Metallican uutta kappaletta!", "Live-pätkä uutta Metallicaa". Kyllä, nämä ovat ihan virallisia uutisotsikoita, eikä lista ole lähellekään päättymässä siihen.

Metallica on jostain syystä onnistunut pääsemään sellaiseen asemaan musiikin maailmassa, jossa on aivan sama mitä kuraa he ulos tunkevat, ja silti se myy itsellensä tupla-platinaa joka maassa. Sinällään suoritus on helvetin kova, etenkin nykyisessä maailmantilassa, jossa kaikki itkee sitä, kun eivät levyt myy.

Mutta miksi helvetissä paska myy? Onko Metallica-fanit oikeasti niin sokeita/kuuroja, että hyväksyvät ihan mitä tahansa, kunhan se vain on heidän nimensä alla? Valitettavasti asia tuntuu näin olevan.

90-luvulla Metallicalla oli vielä taskussaan vaikka mitä annettavaa ja annettavuus huipentui Black-albumiin. Tämän jälkeen jätkät olivat viisi vuotta kiertueella ja sitten alkoi bändin sisäinen hajoilu. Jos tehtiin dokumentti, joka teki bändille taas miljoonia.

Silti yllättävän moni Metallica-fani itkee sitä, kun Metallica ei ole enää yhtä hyvää kuin kymmenen vuotta sitten. Ja silti he ostavat kaikki levyt. Olisiko aika kääntää rattaat ja näyttää bändille, että paska ei kiinnosta. Älä osta sitä levyä, ellei se ole oikeasti hyvä. Ei pelkkä nimi takaa hyvää tuotosta. Käytä rahasi parempiin, oikeasti hyviin bändeihin.