Juhannuksen alun kunniaksi keskeytä Provinssista saadun krapulani ja lisää yhden avautumisen, seuraavan kerran joskus parin-kolmen viikon päästä.

Kaikkien aikojen kallein provinssi oli viime viikonloppuna. Joskin, se nyt ei paljoa mihinkään vaikuta, ainakaan jos katsoo bändien tasoa. Suurin osa oli ihan siedettäviä, eikä nurinan aihe olekaan kiinnittyvä yhteenkään niistä. Nurina menee tapahtuman toiseksi kalleimalle bändille: Linkin Parkille.

Jätkät tulevat Jenkeistä asti tänne "soittamaan". Ja todellakin "soittamaan", koska en meinannut millään, vaikka omin silmin asian näin, uskoa siihen. Jätkät soittivat PLAYBACKINA! Mitä HELVETTIÄ! Oikeasti? Miten kukaan KEHTAA tulla tänne asti, ottaa yli 100000 euroa keikasta ja soittaa koko paskan levyltä? Samalla vaivalla minä kasaan ensi vuodeksi festarit, johon keräilen pahvikuvia bändin jäsenistä ja laitan ne kulkemaan kiskoilla edes takaisin lavalla ja soitan bändin levyjä taustalta. Mitä helvettiä. Ehkä törkeintä mitä olen pitkään aikaan nähnyt.

Ja niille, jotka saattavat väittää toisin voin sanoa aika rehellisesti, että kannattaisi katsoa sitten hieman sinne lavallekin, eikä hyppiä kuten tuli perseessä olevan jänis. Ensinnäkin, jokainen biisi, jonka jaksoin kuunnella, kuulosti täysin samalta kuin levyllä. No ei se välttämättä todista vielä mitään, mutta kun räppimies alkoi räpittämään ja heilumaan, mutta laulua ei kuulunut, oli tullut asiaan viimeinenkin todiste. Olivat jättäneet seuraavan päivän Ruotsin keikan myös välistä, selitykset olivat mitä olivat, mutta eivät tainneet kehdata mennä sinne asti, kun jäivät jo täällä kiinni.

Ja tästä meiltä nyhdetään ihan uskomattomia lipunhintoja, kaljanhintoja sekä ruoanhintoja. 7 euroa pienestä annoksesta spagettia on ihan vitun liikaa.