Henkilökohtaisesti olen pitänyt blogittamista suhteellisen turhana, mutta kun nyt vaan vituttaa typerät asiat, jotka eivät ole kohdallaan, pitää sitä avautua. Anonyymisti tietysti, että ei tarvitse katsoa, kuin typerät apinat tulevat uhittelemaan, kun uhkaan heidän maailmankuvaansa.

Ns. vituttavia asioita on suhteettoman paljon, joten lähden vuodattamaan niistä yksi kerrallaan. Jos tällä kertaa lähden liikkeelle television ja radion maailmasta.

Kun muutama vuosi sitten Radio Rock alkoi, olin siihen mennessä menettänyt jo täysin kaiken toivon radion kuuntelemisen puolesta. Miksi helvetissä haluaisin kuunnella samat paskat raidat päivästä toiseen, joka päivä? Sitten tuli Radio Rock, joka suhteellisen typerällä "soitetaan mitä halutaan" -sloganillaan tuntui kuitenkin pyörittävän suhteellisen siedettävää radio-asemaa. Hyvin pian sain kuitenkin huomata, että tämä "vaihtoehtoinen" kanava toimi samalla saatanan periaatteella, kuin muutkin vastaavat kanavat: soittolistoilla. Aina samat kappaleet, ja ne harvat hyvätkin soitetaan heti loppuun. Ja se helvetin Metallica. Metallica ei ole ansainnut sitä määrää huomiota, mitä Radio Rock sille antaa. Vaihtaisivat sloganinsa sitten edes johonkin kuvaavampaan, kuten: "soitetaan Metallicaa ja sitä, mitä levy-yhtiöt haluavat".

Eikö kukaan voi jumalauta ymmärtää, että bändeillä on muitakin kappaleita, kuin ne, jotka on valittu sinkuiksi, tai ne muut hitti-biisit? Keskimäärin jokaisella julkaistulla levyllä on kymmenen kappaletta jokaisella. Miksi HELVETISSÄ niiltä ei voi soittaa kuin yhtä tai maksimissaan kahta kappaletta? Ei kukaan oikeasti kotonakaan halua kuunnella vain yhtä ainutta kappaletta levyltä ja jättää muut huomioimatta. Henkilökohtaisesti olen lopettanut radion kuuntelemisen kokonaan. Edes työmatkalla en pysty laittamaan radiota päälle, koska aina sieltä tulee ne saatanan samat kappaleet. Auton oma hurina on mielekkäämpää kuunneltavaa, kuin radion suoltama paska.

Jotta ei pelkästään mollattaisi vain radioita, puhutaan hieman tosiasioita televisiostakin. Itse luovuin koko paskasta "mahtavan" digiajan koittaessa. En ole katsonut televisiota sen jälkeen, enkä ole sekuntiakaan kaivannut. Silloin harvoin, kun sieltä tuli jotain muuta kuin aivoja sulattavaa reality-paskaa, oli ohjelmassa enemmän mainosta kuin juonta. Ja sitten joku Yle vielä kehtaa lähettää jotain vakoojia tutkimaan asuntoja, että löytyyko TV:tä. Totta vitussa löytyy, sille on muutakin käyttöä, kuin katsoa jotain kaapelia pitkin tulevaa paskaa. TV:seen saa kiinni mm. DVD-soittimen, konsolit tai mitä muuta nyt haluaakin laittaa kiinni. Kunhan yksikään niistä ei ole digiboxi, mitä vitun väliä.

Silti, vaikka kuinka monta kertaa olen ilmoittanut, että läskien ihmisten nussiminen, nostureita avuksi käyttäen, ei kiinnosta minua paskaakaan, enkä ole digiboxia missään vaiheessa hankkimassa, joku lähettää minulle jotain muistutuspostia TV-luvasta, käy ovella, tai sitten perkeleet soittelevat minulle. Luulisi nyt jollain tasolla olevan jonkinlaisen tietokannan, johon voi laittaa ylös "ei digiboxia" ja antaa olla ihmisen rauhassa. Vittu, minä alan kohta käymään kylässä jokaisella minua häiritsevällä ihmisellä kysymässä heiltä, että onko vittu kivaa, kun käyn kesken iltaa häiritsemässä, ihan vain sen takia, että huvittaa. Katsotaan, tajuavatko perkeleet mikä hommassa kusee.