Kerta se on ensimmäinenkin: "demokraateille ei kelvannut ajatus siitä, että ahneiden finanssiyhtiöiden tappiot maksatettaisiin tavallisilla amerikkalaisilla, republikaanit puolestaan kaihtoivat ajatusta valtion puuttumisesta vapaiden markkinoiden toimintaan."

Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt valtion ajattelevan ruohonjuuritason ihmisten asioita. Ja vielä Jenkeissä! En olisi aivan heti uskonut. Ehkäpä meillä onkin toivoa vielä. Hyvin vähäistä, mutta toivoa kuitenkin.

Miksi helvetissä normaalin duunarin pitäisi maksaa typerien apinoiden numeroilla leikkiminen? Numeroiden, jotka eivät oikeastaan edes perustu mihinkään loogiseen asiaan. Ne vain nousevat ja laskevat sen mukaan, kuka niitä manipuloi.

Koko helvetin pörssisysteemi pitäisi heittää helvettiin ja aloittaa firmojen tuotannonjako firmojen todellisen tuoton mukaisesti. Pörssikurssit ja muut paskat vain tekevät jatkuvia nousuja ja laskuja. Paitsi, että niitä manipuloidaan ja niiden avulla voidaan muodostaa lamoja ja muita ongelmia normaaleille ihmisille. Nousussa ihmiset, jotka pyörittävät numeroita rikastuvat ja laskussa ihmiset, jotka tekevät tätä rahaa näille numeroiden pyörittäjille, saavat potkut. Todella loogista ja oikeudenmukaista.

Kärsikööt ne, jotka ahneuksissaan menneet leikkimään toisten rahoilla! Menkööt töihin perkeleet!