Rasismi, tuo ilkein kirosana, jonka kuka tahansa, paitsi valkoinen kristillinen ihminen voi heittää tiskiin. Omasta mielestäni rasismi on jo täysin ajastaan poissa oleva sana. On tietysti ihmisiä, jotka vihaavat toisia rodun, värin, uskomusten tai muiden vastaavien syiden takia. Mutta entä ne ihmiset, kuten minä, jotka emme vihaa ketään muuta kuin henkilökohtaisista syistä? Jos vihaan naapuriani, koska hän kusee postiluukustani sisään viikonloppuisin, ei siinä mitään, mutta jos hän sattuukin olemaan neekeri, niin heti minut leimataan rasistiksi. Ja miksi? Siksi, että hän on tummaihoinen ja minä vihaan häntä, syyllä ei väliä?

Itse tunnen useita eri etnisten ja muiden tsydeemien ihmisiä, toisia vihaan, toisia en. Tämä riippuu aivan täysin henkilöstä itsestään. Jos joku tumma kaveri koittaa viedä lompakkoani, totta kai vedän häntä turpaan, ihan omaksi iloksenikin. Mutta sitten siitä tuleekin viharikos, koska kyseinen kaveri sattui olemaan neekeri. Sillä, että hän oli viemässä lompakkoani ei ole mitään merkitysti, ainoastaan värillä.

Kaikilla muilla, paitsi valkoisella rodulla, on oikeus vetää rasismikortti taskusta, oli tilanne mikä tahansa. Miksi helvetissä valkoinen mies on niin sorsittu yksilö yhtäkkiä? Ei ulkomaalaisten paskamaisuutta tai rikoksia tarvitse sietää yhtään sen enempää, kuin valkoistenkaan, mutta ei, kaikki pelkää rasismikorttia ja siksi ulkomaalaisia ei uskalleta edes rangaista. Helvetin typerää, mihin on kadonnut normaali järjenkäyttö?

Rasismi on jo aikansa elänyt termi ja sen käyttö pitäisi globaalilla lailla kieltää. Rikos on rikos missä tahansa maassa ja siitä pitäisi maan lakien mukaisesti rangaista tasapuolisesti. Ihmisellä pitää olla oikeus vihata toista ihmistä ihmisenä.