Jere Karalahti on taas vauhdissa. Tai otsikoissa, joka on aika lailla sama asia. Karalahtea syytetään kokaiinin hallussapidosta ja käytöstä. Koko asia perustetaan sille, että Karalahdesta on löydetty kuvia joissa hän oletetusti vetää kokaiinia, no, nokkaan.

Miten helvetissä kukaan voi perustaa moista asiaa valokuville? Se jauhe saattaa olla ihan mitä tahansa kokaiinista sokeriin. Tällä perusteella kaikki elokuvissa näytetyt jauhotkin ovat sitten kokaiinia ja täten kaikki niihin koskeneet ovat rikollisia narkomaaneja.

Helvetin idiootit. Jos Karalahti oikeasti on niin tyhmä, että kuvaa itseään vetämässä pöllyä, antaa olla. Mutta jos teillä ei ole muita todisteita eikä Karalahden kusinäyte näytä positiivista, niin älkää edes aloittako tätä paskaa.

Vielä enemmän kiinnostaisi tietää, miksi asiaa jauhetaan mediassa niin perkeleesti? Ja vielä jonkun jääkiekkoilijan takia? Ihan kuin tuolla ei olisi miljoonia oikeita rikollisia ja huumeiden levittäjiä tarjolla. Heitä ei vain koskaan näe lehtien sivuilla.