Applen iPhonen myyntisuosion jälkeen kaikki ovat lähteneet kehittämään omia versioitaan kosketusnäytöllisistä puhelimista. Helvetin kuuma ominaisuus tämän lisäksi on musiikinkuuntelu luurilla.

Mikä helvetti ihmisiä saa ostamaan trendin mukaan kaikkea, mikä vain saadaan vaikuttamaan todella muodikkaalta? Kaikki asiantuntijat tietävät, että kosketusnäyttö on huomattavasti herkempi hajoamaan kuin normaalinäyttö. Onhan se tietysti valmistajille helvetin hieno asia, kun puhelin myy aina uudestaan ja uudestaan.

Mutta sitten vielä erilaisten musiikkipalveluiden ja soitantojen ymppääminen luuriin on jotenkin niin turhaa. Miksi helvetissä haluaisin kuunnella musiikkia puhelimesta, joka toimii huonona mp3-soittimena, eivätkä muutkaan ominaisuudet hurraa toimivuudellaan.

Ostakaa ihmiset laitteita jotka oikeasti toimivat, älkää laitteita, jotka ovat muodikkaita. Tällä menolla toimivuus ja käyttökelpoisuus katoaa olevaisuudesta ja tilalle tulee kertakäyttöiset trendivehkeet. Ja sitähän nyt ei kukaan halua.