Jotta ei heti alettaisi rasistiksi leimaamaan, päätin nurista ulkomaalaisista vasta toisessa postauksessani. Ei sinänsä, että ulkomaalaisissa jotain pahaa olisi, kunhan vain käyttäytyisivät kuten ihmisten kuuluu.

Suomi on täysin naurettava maa (jolle myös nauretaan maailmalla), koska mitkään lait tai järjestykset eivät ilmeisesti koske muita kuin suomalaisia. Se, että somali ottaa ja raiskaa lyhythameisen naisen on täysin sallittua, koska lyhyt hame kiihotti somalia. Kokeilepa itse valkoisena suomalaisena vähemmistön edustajana mennä raiskaamaan joku ja käyttää samaa tekosyytä. Linnaa siitä tulee ja todennäköisesti linnassa puukko kylkeen. Mitähän vitun järkeä siinä oikein on?

Sama koskee myös hihhuleita, etenkin tällä hetkellä muslimeita. Koko maailma katsoo toiseen suuntaan, kun apinat ottavat asiakseen riehua, uhkailla ja tappaa muita kuin toisiaan. Minua ei haittaa se, jos muslimi tappaa muslimin. Todennäköisesti siihen on syynsä, mutta se, että muslimit tunkevat joka puolella maapalloa ja sitten tappavat muita, sivullisia, täysin asiaan kuulumattomia ihmisiä on käsittämätöntä. Mitä helvetin pahaa joku pikkupoika teki, että apinoiden oli lennettävä koneella hänen perheensä kuoliaaksi? Jos on jotain ongelmia johtajien kanssa, tappelisivat helvetti keskenään. Pistetään George W. Bush ja Osama Bin Laden kehään puukkojen kanssa ja katsotaan, kumpi on oikeassa. Miksi helvetissä johtajat sotkevat täysin ulkopuoliset ihmiset omiin henkilökohtaisiin paskoihinsa?

Pienemmälläkin kaavalla tämä on ongelmana. Suomessa valtio pistää alkuperäiskansalaiset kärsimään, kuten jenkit aikoinaan teki intiaaneille ja kaikki ulkopuoliset saavat kerätä hyödyn. Jos et muuten usko, koita olla työtön, rahaton ja mennä hakemaan hieman paalua pärjätäksesi pari viikkoa hengissä sossun luukulta. Ei vittu tipu. Mutta olepa mustalainen tai somali, joka ei ole päivääkään tehnyt työtä Suomessa. Kyllä rahaa tippuu. Saavat perkeleet ajaa uusilla Mersuilla ja myydä varastettua tavaraa, unohtamattakaan tuhansien eurojen kultakäätyjen kantamista. Mitä vitun järkeä siinä sitten on? Mitä nämä ulkopuoliset ihmiset on tehnyt ansaitakseen suomalaisten verorahat suomalaisten itsensä puolesta?

Poliiseja vähennetään, mutta apinoille annetaan rahaa senkin edestä. Voisi joku perkele vähän katsoa, millaisia ihmisiä päästävät Suomen rajojen sisälle. Jos tulee ulkomailta Suomeen, pitäisi vähintään seuraavat asiat olla hallussa: kieli, tavat ja työpaikka. Ja jos joku ulkomaalainen tekee jonkin rikoksen, vaikka mitättömänkin, lähetetään samantien takaisin kotiinsa. Sayonara, ei tarvitse tulla takaisin. Ei mitään katumisia tai ihmisoikeuksien puolesta itkemistä. Missä vitussa on MINUN ihmisoikeuteni?