"Koska dollarin arvo on ollut nousussa emme voi laskea bensiinin hintaa niin paljon, kustannusten takia". Tätä on kuultu. Ihmeellistä, kuinka bensiini pari vuotta sitten kuitenkin samoilla arvoilla oli helvetin paljon halvempaa.

Mikä ihme tekee ihmisistä niin ahneita ja kusipäisiä, että eivät voi edes suoria totuuksia laukoa? Jokainen, joka vähänkin ajattelee asiaa ymmärtää, että bensan hinta ei laske, koska huoltoasemaketjut ovat ahneita. Miksi laskea bensan hintaa, kun kerran ihmiset maksavat siitä huomattavasti enemmän, kuin aikaisemmin olivat valmiita maksamaan.

Paskin homma tässä on se, että asiaan ei aivan helpolla voi edes tehdä muutosta. Miten pakottaa öljy-yhtiöt laskemaan bensan hintoja ilman väkivaltaa? Onko se edes mitenkään mahdollista?

Onhan tässä nyt yritetty passiivis-aggressiivisesti vältellä suurimpia ketjuja, jotta nämä laskisivat hintoja, jolloin muidenkin ketjujen olisi pakko. Mutta tämä homma ei toimi, koska tässä juonessa ei ole koko kansa mukana. Tämän asian pitäisi koskea jokaista Suomalaista, jotta bensan hinta saataisiin järkevälle tasolle.

Mutta koskapa suomalaiset ovat viimeksi yhdistyneet ja tehneet millekään asialle jotain konkreettista? Talvisodassa viimeksi.