Siinä, missä muualla maailmassa ihmisiä verotetaan, jotta hallitus voisi pysyä pystyssä ja jotkin julkiset palvelut voisivat olla julkisia, niin Suomessa verotetaan enemmänkin poliitikkojen palkkojen ja huvittelujen vuoksi.

Kukapa sitä nyt ilmaiseksi töitä haluaisi tehdä. Suomessa on kovimpia palkkaverotuksia, mitä maailmalta löytyy. Ja meitä on vain surkeat kuusi miljoonaa ihmistä. Miten helvetissä se voidaan perustella?

No, tietysti jonkun pitää maksaa mustalaisten, neekereiden, poliitikkojen, varkaiden, murhaajien, somalien ja muiden täysin turhien ja hyödyttömien ihmisten eläminen. On se hienoa, eikö?

Ymmärrän vielä sen, että oman maan kansalaisia halutaan tukea, kun on vaikea rahatilanne. Mutta sitä en voi ymmärtää, että tuetaan kaikkien muiden maiden kansalaisia, paitsi omia. Lukuunottamatta tietysti sitä, että jos oletkin alkoholisti, varas tai narkkari. Sitten tietysti voit saada valtiolta rahaa.

Miten tähän helvetin tilanteeseen on menty? Valtio vie suuren osan palkasta kaiken maailman typeryyksiin ja vie sitä pois kaikilta hyödyllisiltä palveluilta. Nyt jumalauta hommaan jotain rotia.

Siksi ehdotankin seuraavia muutoksia:
1) Ulkomaalaiset eivät saa rahaa Suomesta, paitsi menemällä töihin.
2) Kerjääminen tehdään lainvastaiseksi ja kerjäläiset heitetään helvettiin Suomesta.
3) Rikollisten hyysääminen loppuu, ja uskonnosta tai muista syistä riippuvia helpotuksia ei enää anneta. Jos rikot lakia, ulkomaalaiset heitetään helvettiin, ja muut pimeään koppiin.
4) Poliiseja hankitaan lisää ja heille annetaan hieman enemmän kuin pelkkä keskustelu-oikeus.
5) Lapsiperheille ei enää makseta mitään erikoistukia sen takia, että ovat menneet lisääntymään. Rikollisten lisääminen maailmaan ei ole palkittava teko. Menkööt töihin perkeleet, jos haluavat hankkia lapsia.
6) Poliitikkojen palkat on säädettävä uudestaan, eikä poliitikoksi ryhtymällä voi enää elää herroiksi. He ovat meidän palvelijoitamme, eikä heidän kuulu elää meidän rahoillamme.
7) Kaikenlaiset poliittiset kuluvähennykset ja korvaukset poistetaan. Jos haluavat mennä töihin taksilla, senkus menevät. Kunhan maksavat sen itse. Ei kenellekään muullekaan työntekijälle makseta taksimaksuja kun he töihin menevät.

Muitakin hyviä tapoja on paljon. Nämä ehkä kaikista painavimmat. Jo näillä muutoksilla säästettäisiin miljardeja ja saataisiin verot järkevälle tasolle. Suomeen saattaisi tulla ulkomailta ihmisiä töihinkin, kun siinä olisi jotain järkeä.