Jyrki Katainen - Saatanan pikku-serkku. Tai jotain kauempaa sukua todennäköisesti. Ei kukaan edes hieman rehellinen ihminen kusisi oman kansansa niskaan niin pahasti kuin Katainen tekee. Kiitos teille, äänestäjät. Jatkakaa vain näiden baletti-tähtien ja suurien rahojen vaalikampanjointiin uhraavien apinoiden äänestäminen! Tällaiseen tilaan sillä menolla päästään.

Katainen on selitellyt veronalennuksiaan tässä vaikka kuinka kauan. Kaikki jaetaan tasan. Mutta tasan kenen kanssa? Jos homma jaettaisiin tasan kaikkien kesken, niin ne hemmot, jotka vetävät yli 3000 euroa kuussa, maksaisivat enemmän veroja ja ne jotka hädin tuskin pärjäävät, saisivat huomattavan veronalennuksen. Näin siis loogisesti, jos puhutaan tasaisesta jaosta.

Mutta ei todellisuus kuitenkaan näin mene. Ihmiset, jotka tekevät sitä paalua, tulevat nyt saamaan sitä enemmän kouraan, kun taas ne jotka hädin tuskin pärjäävät, tuskin pärjäävät yhtään paremmin sillä parilla kympillä kuussa enemmän. Etenkin kun inflaatio on vain nousussa ja Katainen nostaa taas pian palkkaansa.

Eikö olekin  hienoa asua Suomessa, rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden maassa? Rehellisyydellä tarkoitetaan tietysti sitä määrää, kuinka paljon paskaa voidaan syöttää totuutena kansalle, ilman että se tajuaa sitä nielevänsä ja oikeudenmukaisuudella sitä, että ne joilla on, saavat mitä haluavat ja muut saavat niellä lisää, mitäpä muutakaan, kuin paskaa.