Mikä todellisuudessa on hyvinvointivaltio? Periaatteessa se tarkoittaa sitä, että meillä on kaikille ihmisille palvelut ja jos ei ole töitä, saa toimeentulotukea, että ei tarvitse alkaa varastamaan leipäänsä. Kuulostaa kyllä hienolta idealta paperilla, melkeinpä utopialta.

Todellisuus kyllä lähentelee dystopiaa, kun ajattelee miten asiat oikein menevät. Kaduilla asuu ihmisiä, jotka käyvät leipäjonoissa, pahimmassa tapauksessa leipäjonoissa on ihmisiä, jotka käyvät täyspäiväisesti töissä. Toisista maista tulee kerjäläisiä tänne, kerjäläisiä, joilla jollain ihmeen tavalla on varaa matkustaa tänne, kun ketään joka Suomessa on syntynyt ja on työtön ei voi edes uneksia lähtevänsä pois maasta normaalilla työttömyystuella.

Jos asiat ovat todella huonosti, on meille myös sosiaalihuolto. Mutta koitapa mennä hakemaan rahaa sosiaalihuollosta olematta narkomaani, ulkomaalainen tai mustalainen. Ihan vitun turhaa unelmaa. Miten helvetissä ihmisillä, jotka ovat tänne tunkeutuneet ulkomailta voi olla paremmat edut, kuin meillä, jotka maksavat helvetin korkeita veroja?

Nyt luvataan, että inflaation nousu loppuu ja asiat helpottuvat, vaikka lama tuntuu pahasti paistavan läpi kaikesta paskanjauhannasta. Miten helvetissä Suomessa voi selvitä sitten, kun saamme tähän nykyiseen "hyvinvointitilaan" pahennuksen, eli laman? Voin tehokkaasti päätellä, että tässä ollaan ihmiset kusessa. Ja ketä tästä kaikesta saamme kiittää? Teitä itseänne, hyvät ihmiset. Te olette valinneet Suomeen niin paskat johtajat, että he ajattelevat vain omaa etuaan. Kiitos Suomen kansa. Kiitti vitusti!