No niin, taas on se aika, kun pitää nurista holhoamisesta. Kyllä, muistaakseni olen tehnyt sen aiemminkin, mutta siitä nyt pitää nurista aina, kun vain on mahdollisuus.

Tässä tapauksessa holhoamisella viittaan siihen, kuinka lapsia yritetään "suojella" piilottamalla heiltä totuus tai vaihtoehtoisesti valehtelemalla heille totuudesta. Valehteleminen kun on aina todettu niin hyväksi tavaksi opettaa ihmisiä tavoille.

Esimerkkinä voisin nyt heittää tässä aivan näillä näppäimillä ilmestyvät Fallout 3:n, jonka julkaisu viivästyi, koska pelissä käytetään HUUMEITA. Totta kai kukkahattutädit heti kun asiasta kuulivat hyppivät seinille ja vaativat kyseisten tuotteiden poistamista pelistä. Aivan kuin huumeiden käyttäminen pelissä saisi ihmiset automaattisesti käyttämään huumeita. Typerää apinoimista.

Huumeet ovat aina tuntuneet olevan niin kauhea asia joka puolella, että niistä ei kukaan halua puhua faktoja. On se mukavaa valehdella lapsille jokaista mahdollista tietolähdettä myöten, kunnes nämä lapset törmäävät itse aineisiin ja toteavat, että kaikki mitä heille on kerrottu on paskaa. Ja sitten vielä ihmetellään, miksi joku kokeilee huumeita.