Koska eilen aloitin aiheesta, päätin nurista vielä samasta aiheesta, mutta television puolella. Tällä kertaa päätin ottaa kohteekseni kaksi eniten vihaamaani "komediasarjaa". Kaikki Rakastavat Raymondia ja Seinfeld.

Tutkimuksen mukaan kukaan ei oikeasti pitänyt Seinfeldia hauskana. Tämä siis oli tutkimus, jossa tutkittiin, miten huumori vaikuttaa aivoihin. Kysymys siis lieneekin, että miksi helvetissä Seinfeldia pidettiin niin hyvänä ja hauskana ohjelmana?

Oliko koko homman pointti se, että normaalien, typerien ihmisten ja heidän toimiensa seuraaminen oli parempaa, kuin oman elämän hoitaminen? Koska Seinfeld muistutti enemmänkin kidutusta kuin mitään muuta, kun sitä muutamaa jaksoa yritti katsoa.

Toinen, ehkä se vielä kauheampi vaihtoehto on Kaikki Rakastavat Raymondia. Kukaan ei rakasta sitä kaveria. Tai sitä ohjelmaa. Ja jos tekee, niin on jotain vikaa jossain. Mikä helvetti siinä ohjelmassa huvittaa ketään? Joka kerta kun sitä jouduin katsomaan, tuli helvetin ahdistunut olo ja teki mieli tehdä ihmisille pahaa.

Miksi minä haluaisin katsoa televisiosta sitä, mitä monet ihmiset kokevat kotonaan. Ei se, että se on liian lähellä totuutta tee siitä miellyttävää tai hauskaa katsottavaa. Jos piditte kyseistä ohjelmaa hauskana, kannattaisi katsoa hyvinkin syvälle itseensä ja miettiä, mihin olet menossa.

Jotta ei ihan pelkästään näille vakaville komedioille vittuiltaisi, niin otetaan vielä yksi uskomattoman paska ja suosittu komediasarja esille: Frendit. Mikä helvetti kuuden apinan kahvinjuomisessa ihmisiä kiinnostaa? Käsittääkseni televisio pyörittää kyseistä sarjaa jo viidettä kertaa alusta. Miksi? Mitä pahaa kukaan on tehnyt niin paljon ansaitakseen sellaista kidutusta?

Lakatkaa pitämästä huonoja ohjelmia hyvinä, niin saatamme joskus vielä saada jotain oikeasti hauskoja tv-sarjoja kuten Just Shoot Me! (Ammu Vaan!) tai Hale & Pace (Hauskat Pojat).