Tässä onkin tutkimus, joka herättää useita erilaisia kysymyksiä, joista päällimmäinen on: Miksi vitussa tällaiseen tuhlataan rahaa? Eikö se nyt ole täysin loogista, että jos se on halpaa, se maistuu. Ikävä totuus on myös se, että vaikka se olisi kallista, se maistuisi silti.

Ennen vanhaan, kun viinaa ei meinannut saada, ihmiset käyttivät ja polttivat omat viinansa. Ei se koskaan ollut kyse rahasta tai siitä, kuinka paljon sitä oli käsillä. Kyse oli siitä, että känniin oli päästävä. Hinnalla millä hyvänsä, koska jos vallesmanni nappasi pontikkapannun seurasta, ei siitä ihan halvalla päästy.

Olutta juodaan, jos sitä on tarjolla. No helvetti! Totta kai ihminen juo mitä tahansa, jos sitä ilmaiseksi saa. Kaikkien suosikki viina on ilmainen viina. Mitä helvettiä tällaisia asioista tutkitaan ja uutisoidaan, kun minä jo yksinään pelkällä sekunnin järkeilyllä tiedän miten asia menee.

On tainneet kyseisen tutkimuksen suorittajat vain imuroida itse kaikki tukirahat ja kirjoittaneet päätelmistään tutkimustuloksia.