Juuri kun pääsit luulemaan, että asiat ovat vihdoinkin hyvin, kertoo uusi Ilta-Sanomat, että asia ei todellakaan ole näin. Taas yksi ahne paskiainen riisti rahaa toisilta. Ja todennäköisesti sinä olit yksi niistä. Kyllä, verottaja iski taas. Ja mikä pahinta, Matti Nykänen on taas juonut ja hakannut ruman vaimonsa paloiksi. Tarjolla on siis kuukausiksi pahoinpitelykuvia, avioeroa ja sovintoja ja lomamatka Pattayalle, jossa homma alkaa taas alusta.

No, ne jotka osasivat välttää Matti-ansan, kiehuvat yksinään kotona, tekemättä mitään muuta, kuin nielevät uusimman paskan. Ensin laskettiin viina kohtuulliselle hinta-tasolle ja sitten se nostettiin. Ja nyt ollaan nostamassa taas. Bensanhinnat ovat täysin uskomattomissa korkeuksissa, mutta mikä tärkeintä on se, että siitä hinnasta n. 70% on veroa. Kyllä on yhtä vitun juhlaa koko homma. Missä vaiheessa ihmiset tajuavat, että tätä paskaa ei oikeasti tarvitse niellä? Me olemme kansa ja meidän johtajiemme työ on hoitaa MEIDÄN asioita, ei heidän omiaan.

Mutta ei, porukat vain lakkoilevat ja itkevät yksin kotonaan tekemättä mitään. Tällä tavalla vaihtoehtoja alkaa olemaan pian vain kolme: 1)Sisällissota, kapina tai jokin väkivaltainen vallanvaihto. 2)Väkivallaton vallankumous, jossa kansa pakottaa järjen toimimaan korkeammankin tasolla, kuin ruohonjuuritasolla. 3) Johtajat tajuavat oman typeryytensä ja korjaavat paskat asiat maassamme. Kysymys lieneekin, mikä näistä olisi järkevin ja nopein vaihtoehto, koska nykyisellään asiat eivät oikeasti voi jatkua. Ja tämä ei koske aivan pelkästään Suomea, vaan koko maapalloa. Liian paljon typeria johtajia ja liian vähän oikeasti ääntään korottavia kansalaisia.