Nyt on tilanne mennyt jo siihen asti, että pian pääsemme käymään töissä, joista emme saa palkkaa, jotta voisimme elää. Tämä on todella hienoa. Kun kerran ollaan pyritty muuttumaan pikku-jenkkiläksi, niin miksei sitten oteta IHAN kaikkea paskaa toimintaa sieltä.

Täysin päin helvettiä johdettu maa- ja varainhoito on johtanut siihen, että pian palkat ovat niin alhaisia, että niillä tuskin saa enää leipää, saatikka sitten mitään laskuja maksettua.

Oletko aina halunnut omistaa koko elämäsi, vapaa-aikaa myöten työlle? Pian se on mahdollista! Kohta tarvitset vähintään kolme työpaikkaa, että voit mitenkään pärjätä nykymaailmassa. Ja jotta tilannetta voitaisiin parantaa, viedään sinulta työttömyysrahatkin pois käytöstä. Ja, jotta asia näyttäisi vielä paremmalta, en usko, että tämä koskee kuitenkaan mustalaisia tai somaleita.

Kyllä! Suvaitsevaisuus tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että ulkomaalaiset ovat tärkeämpiä, koska he eivät koskaan tule saamaan töitä Suomesta! IHANAA LEIJONAT, IHANAA! Tämä on ihanaa!