Tässä näppärästi pidemmän aikaa pelkkiä puskuri-tekstejä suoltaessa on jäänyt kirjoittaminen vähemmälle. Nuriseminen on vaikeaa, jos on jo avautunut kaikesta, mikä tietyillä hetkillä vituttaa. Tässä se nähdään. Täytyy katsoa, miten homma tästä etenee, mutta päivitystahti saattaa hidastua tästä jossain määrin. Kesälomalla tuskin jaksan avautua paskan vertaa.

Mutta jotta ei tämä viikko jäisi vajaaksi, voisin nurista grilleistä. Tarkemmin sanottuna kaasugrilleistä. Menin aikaisemmin keväällä rakentamani terassin seuraksi hankkimaan kaasugrillin, jotten joutuisi hiilien tai muiden palavien ainesten kanssa taistelemaan. Onhan se helpompaa vain avata kaasuhana ja painaa nappia, jonka jälkeen voikin heittää safkat tulille. Sitä, mistä kukaan ei varoittanut oli jonkin into-kiinalaisen-neekerin tekemät, matriisi-printterillä tulostamat kasausohjeet. Kuinka helvetissä voi jostain niin yksinkertaisesta asiasta tehdä niin helvetin vaikeaa? Kuvista ei saanut mitään selvää, osat eivät kuuluneet yhteen, toisin kuin ohjeet väittivät.

Kansalaiset, jos haluatte ostaa itsellenne kaasugrillin, tehkää samalla itsellenne palvelus: ostakaa se valmiiksi kasattuna. Kolme tuntia huutoa, vitutusta ja tavaroiden heittelyä, lukuun ottamatta perheriitaa, ei vain ole sen muutaman kympin säästämisen arvoista.